Valeriu Gheorghiţă anunţă echipe mobile de vaccinare pentru personalul din învăţământ

  • Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, anunţă că personalul din învăţământ va fi vaccinat cu ajutorul echipelor mobile.
  • Procedura va fi făcută la Casa Corpului Didactic şi în centrele de vaccinare din universităţi.
589 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă anunţă echipe mobile de vaccinare pentru personalul din învăţământ

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, susţine că nu a fost luată decizia finală privind vaccinarea cadrelor didactice.

În acest caz ar putea fi folosite echipe mobile care vor vaccina cadrele didactice la sediile judeţene ale Casei Corpului Didactic şi în centrele de vaccinare din universităţi. Decizia va fi anunţată până la finalul săptămânii.

„Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Scenariul nu este definitivat, probabil locaţia în care se va face vaccinarea va fi în casa corpului didactic din fiecare judeţ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învăţământ preuniversitar şi respectiv în centrele de vaccinare organizate în cadrul universutăţilor, în spaţiile universităţilor. La sfârşitul acestei săptămâni vom lua decizia în baza informaţiilor primite de la Ministerul Educaţiei”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici