NEWS ALERT.  Valul patru pune pe pauză relaxările. Ce se întâmplă de la 1 august? Anunţul dat de Florin Cîţu

  • Valul 4 pune pe pauză seria de relaxări. De la 1 august restricţiile rămân similare cu cele de acum cu mici excepţii
  • Florin Cîţu: Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult la 1 august.
  • Activităţie cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise vor putea fi organizate cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, anunţă premierul Florin Cîţu.
68238 afișări
Imaginea articolului  Valul patru pune pe pauză relaxările. Ce se întâmplă de la 1 august? Anunţul dat de Florin Cîţu

NEWS ALERT. Valul patru pune pe pauză relaxările. Ce se întâmplă de la 1 august? Anunţul dat de Florin Cîţu

De la sfârşitul primăverii, treptat restricţiile au fost relaxate la începutul de lună, dar acum acestă serie va fi parţial întreruptă după ce numărul de cazuri a crescut în ultimele zile.

„Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri. Unele dintre ele sunt menţinute. Aş menţiona activităţie cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mie. Este foarte important. Iar o condiţie importantă e că participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi”, anunţă Florin Cîţu.

Potrivit premierului, competiţiile sportive organizate în spaţii închise sau deschise sunt permise cu spectatori până la capacitatea de 75% din capacitatea maximă a spaţiului, cu respectarea unei distanţe de minium un metru între persoane şi dacă incidenţă e mai mică sau egală cu 2 la mie.

„Activităţile din baruri, cluburi şi săli de jocuri până la capacitatea maximă a spaţiului în intervalul 05.00-02.00. Rămâne ora 02.00, nu am prelungit, dacă incidenţa de mai mică sau egală cu 2 la mie, doar pentru persoanele vaccinate”, conchide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici