VIDEO „Avea crampe musculare şi mi-a spus că are coronavirus". Poveştile emoţionante ale medicilior care îşi riscă viaţa în spitalele din New York

Recent, doi medici americani au aratăt şi povestit printr-un video jurnal cum se prezintă situaţia spitalelor din New York pe timpul pandemiei cu noul coronavirus.

906 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Avea crampe musculare şi mi-a spus că are coronavirus". Poveştile emoţionante ale medicilior care îşi riscă viaţa în spitalele din New York

VIDEO „Avea crampe musculare şi mi-a spus că are coronavirus". Poveştile emoţionante a medicilior care îşi riscă viaţa în spitalele din New York

Potrivit CNN, doi doctori au oferit un video jurnal presei americane în care au explicat situaţia din interiorul spitalelor pline de pacienţi infectaţi, dar şi despre interacţiunea lor cu pacienţii.

„Fiecare zi a fost stresantă”, a spus dr. Matthew Bai de la spitalul Mount Sinai Queens într-un videoclip. „Lucrurile se întâmplă unul lucru după altul ... Vine un pacient, are un stop cardiac şi lucrezi la salvarea lui, ele se pronunţă şi atunci nu ai timp să procesezi acest lucru şi trebuie să treci la următorul pacient.” Medicul a mai spus că toţi pacienţii au camere acum, în timp ce unii au fost anterior pe holuri.
 
Dr. Erick Eiting a informat presa americană, în timpul schimbului de noapte la spitalul Mount Sinai Beth Israel, prin intermediul unor înregistrări video, spunând înainte de tura lui că aşteaptă cu nerăbdare să încerce să facă diferenţa. Meiducl a remarcat diferitele vârste ale pacienţilor cu coronavirus, unii la 20 de ani şi alţii la 80 de ani. „Cred că cea mai interesantă sau mai bizară apariţie a fost cineva care a venit cu crampe musculare la picioare şi spunea că are coronavirus. Deci, putem vedea tot feluri oameni cu tot felul de simptome ”, a adăugat Eiting.
 
Aproximativ 2.000 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19 miercuri la New York, a adăugat guvernatorul Andrew Cuomo. În total, până în prezent, 34.641 de persoane în SUA au murit din cauza infecţiei cu noul virus, fiind ţara cu numărul cel mai mare de decese. Statele Unite au peste 650.000 de persoane infectate cu coronavirus,iar 57.844 de persoane s-au vindecat, conform Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici