VIDEO: Gestul şocant al unui tată ieşit din carantină din cauza coronavirusului. A tuşit şi a împărţit aceeaşi sticlă de apă cu fiica lui

Un bărbat din statul american Pennsylvania, care a fost pus în carantină în San Diego alături de fiica sa de 3 ani după ce a participat la funeraliile socrului său, în Wuhan, a început să tuşească în timpul unui interviu transmis live de postul american FOX News, scrie New York Post.

5734 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Gestul şocant al unui tată ieşit din carantină din cauza coronavirusului. A tuşit şi a împărţit aceeaşi sticlă de apă cu fiica lui

Sursa foto: Captură video

Frank Wucinski locuieşte în China de 15 ani, petrecându-şi aproape un deceniu în centrul ţării, acolo unde trăieşte familia soţiei sale, potrivit New York Post. 

Wucinski şi cu soţia sa, care este cetăţean chinez, au locuit şi au lucrat în Guangzhou dar s-au mutat în Wuhan în urmă cu trei luni, astfel încât să aibă grijă de tatăl soţiei după ce mama ei a murit. 

Bărbatul a declarat că atunci când el şi fiica sa Annabel au ajuns la baza militară americană Miramar din sudul Californiei autorităţile i-au separat şi i-au pus în izolare timp de mai multe zile. 

„Câteva zile mai târziu, Annabel a tuşit în faţa personalului. Aceştia ne-au sugerat să mergem la cortul medical, acolo unde i-au contactat pe cei de la Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) şi ne-au informat că vom fi puşi în carantină la spitalul copiilor”, a mai spus bărbatul. 

„Am stat acolo în jur de trei zile”, a continuat Wucinski, adăugând că rezultatele testelor au fost negative.

Totuşi, la un moment dat, bărbatul a început să tuşească în direct, dar a dat vina pe emoţii. „Au spus că sunt bine. Am fost testat de două ori. Negativ în ambele rânduri. Tusea e probabil de la emoţii”, a afirmat bărbatul. 

De asemenea, bărbatul a luat de la gura fiicei sale o sticlă cu apă, pe care i-a dat înapoi la scurt timp. Gestul său a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare, internauţii acuzându-l că dacă încă mai e contagios ar putea să o infecteze şi pe fiica sa. 

„Din fericire, din câte am înţeles eu, boala este contagioasă dar rata mortalităţii e destul de scăzută”, a mai spus acesta, râzând, în timp ce tuşea lângă fiica lui. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici