"4,3,2", văzut de 45.000 de spectatori în trei săptămâni

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" a fost văzut, în cele trei săptămâni de la lansarea în România, de 45.000 de spectatori, dintre care 10.000 l-au vizionat în caravana cinematografică care a trecut până acum prin oraşele Tulcea, Brăila, Galaţi, Focşani, Bârlad, Vaslui, Roman, Satu Mare şi Zalău.

1 afișare
Imaginea articolului "4,3,2", văzut de 45.000 de spectatori în trei săptămâni

"4,3,2", văzut de 45.000 de spectatori în trei săptămâni

Recordul îl deţine, la fel ca săptămâna trecută, Bârladul, cu 2.000 de oameni prezenţi la cele patru proiecţii ale "4,3,2".

Caravana cinematografică a ajuns joi la Zalău, unde, la prima proiecţie, filmul a fost văzut de peste 400 de spectatori, care au umplut Casa de Cultură a Sindicatelor. După Zalău, caravana se va opri la Miercurea-Ciuc.

Turneul filmului premiat la Cannes în caravană include 15 oraşe unde nu mai există condiţii de proiecţie, în paralel cu distribuţia sa în cinematografe. Se opreşte câte două zile în fiecare oraş, timp în care au loc patru proiecţii pe peliculă de 35 de mm cu ajutorul unui echipament tehnic adus din Germania, acelaşi de la premiera din Bucureşti.

Din 5 octombrie, filmul a intrat în cinematografele din Iaşi, Sibiu şi Ploieşti şi poate fi văzut în continuare în Braşov şi Bucureşti.

Filmul, care îi are în distribuţie pe Anamaria Marinca, Laura Vasiliu şi Vlad Ivanov, va fi distribuit în cinematografe din peste 60 de ţări. Producţia rulează deja în Franţa, Italia, Belgia şi Polonia. În România a avut premiera pe 14 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici