A 68-a gală a premiilor decernate de Sindicatul regizorilor americani va avea loc pe 6 februarie 2016

Cea de-a 68-a gală a premiilor decernate de Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America/ DGA) va avea loc pe 6 februarie 2016 la Hyatt Regency Century Plaza din Los Angeles, informează site-ul revistei Variety.

30 afișări
Imaginea articolului A 68-a gală a premiilor decernate de Sindicatul regizorilor americani va avea loc pe 6 februarie 2016

A 68-a gală a premiilor decernate de Sindicatul regizorilor americani va avea loc pe 6 februarie (Imagine: Shutterstock)

DGA a devenit astfel cel de-al treilea sindicat major de la Hollywood care a anunţat data la care va avea loc principala gală pe care o va organiza anul viitor.

De asemenea, DGA a anunţat că grupul BMW a fost desemnat pentru al treilea an consecutiv principalul sponsor al evenimentului.

Următoarea gală organizată de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG) va avea loc pe 30 ianuarie 2016.

Sindicatul producătorilor americani (Producers Guild of America/ PGA) a anunţat că cea de-a 27-a gală Producers Guild Awards va avea loc pe 23 ianuarie 2016 la Century Plaza din Los Angeles.

La începutul lunii februarie, cineastul Alejandro G. Inarritu a câştigat premiul Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild Award) pentru pelicula "Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman", o abordare satirică a industriei de divertisment. Cineastul mexican şi filmul său au triumfat apoi şi la gala premiilor Oscar, unde pelicula "Birdman" s-a impus la patru categorii, inclusiv "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film".

Premiile Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild of America, DGA) au prezis corect câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun regizor de zece ori în ultimii unsprezece ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici