A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo. Artistul era internat la ATI

  • Liderul trupei Cargo, Adi Barar, a murit la vârsta de 61 de ani.
  • Artistul era internat de mai multe zile la secţia ATI după infectare cu coronavirus.
7610 afișări
Imaginea articolului A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo. Artistul era internat la ATI

Breaking News. A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a decedat, după ce, luna trecută, colegii săi anunţau că este internat la ATI şi nu se află într-o stare prea bună. Şi de această dată, anunţul a fost făcut tot de colegii săi, pe pagina de Facebook.

„Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 - 08.03.2021. "Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!/ Să cântaţi şi să jucaţi, până în zori... / Şi dacă din când în când/ O să mă primiţi în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici