A şasea ediţie a noului sezon "Vocea României", urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori. Cine a trecut de audiţii

A şasea ediţie a noului sezon "Vocea României" a fost, vineri seară, urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 23.00, iar în minutul de maximă audienţă, de la ora 21.00, peste 2,3 milioane de persoane au vizionat emisiunea.

996 afișări
Imaginea articolului A şasea ediţie a noului sezon "Vocea României", urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori. Cine a trecut de audiţii

A şasea ediţie a noului sezon "Vocea României", urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori

Vineri seară, au continuat audiţiile pe nevăzute la "Vocea României", iar opt concurenţi şi-au găsit câte un loc într-una dintre cele patru echipe.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 23.00, la nivel naţional, peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit competiţia muzicală, iar în minutul de maximă audienţă, de la ora 21.00, peste 2,3 milioane de persoane au vizionat show-ul.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV, a şasea ediţie a noului sezon "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 13,5 puncte de rating şi 32% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 7,7 puncte de rating şi 18,3% share.

Lupta concurenţilor pentru un loc în #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley şi #echipamoga devine din ce în ce mai intensă, se arată în comunicatul citat.

Iulian Selea a deschis cea de-a şasea seară de audiţii pe nevăzute. Concurentul a cântat melodia "Take me to church" şi a reuşit să o impresioneze pe Loredana cu timbrul său grav. Antrenoarea a fost singura care s-a întors pentru Iulian.

Paula Rotar a interpretat într-o manieră proprie melodia "Sail" şi i-a sedus pe Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă cu vocea sa, care s-au întors pentru a o convinge să meargă în echipa lor. Concurenta a ales să meargă mai departe în competiţie, spre marele trofeu "Vocea României", alături de Tudor Chirilă.

Totodată, antrenorii au fost încântaţi, vineri seara, de vocea Norei Deneş, care a cântat din spatele cortinei melodia "Highway to hell". Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga s-au întors pentru ea, iar concurenta l-a ales pe Smiley.

Cu toate că a fost extrem de emoţionat, Adrian Tănase a cântat foarte bine melodia "When a man loves a woman" şi a reuşit să întoarcă trei scaune. Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă au negociat cu el minute în şir şi i-au explicat de ce ar trebui să aleagă echipa lor, dar Adrian l-a ales, în cele din urmă, pe Marius Moga.

Luciana Ştefan a interpretat piesa "Trouble with my baby" şi a reuşit să creeze momente spectaculoase în cântec. Vocea ei puternică i-a determinat pe Marius Moga şi pe Loredana să se întoarcă şi să înceapă lupta pentru ea, iar câştigător a fost Moga.

Modul în care Ibitoye Oluwatobi (Tobi) a cântat melodia "A man's world" l-a convins pe Tudor Chirilă să se întoarcă foarte repede, urmat fiind de Smiley. Cei doi antrenori s-au ridicat în picioare la finalul momentului şi au aplaudat interpretarea concurentului, însă Tobi l-a ales pe Smiley.

De asemenea, vineri seară, Tonina Tarnosche a interpretat melodia "Walking in Memphis" şi a reuşit să o convingă pe Loredana că merită să meargă mai departe. Şi Delia Pitu se numără printre concurenţii care continuă experienţa "Vocea României". Aceasta a cântat melodia "If I ain't got you", iar Marius Moga şi Tudor Chirilă s-au întors şi au făcut tot posibilul să o ia în echipa lor, dar Tudor a fost cel care a câşigat "lupta".

Fiecare antrenor a adus câte două voci noi în echipa sa, iar, după cea de-a şasea rundă de audiţii pe nevăzute, Tudor Chirilă are 13 concurenţi, Smiley şi Marius Moga au câte 12, iar Loredana - 11 concurenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici