Abonamente cu reducere la Untold Festival, pentru clienţii RCS&RDS

Clienţii RCS&RDS pot câştiga coduri de reducere pentru abonamentul Early General Acces la Untold Festival, care se va desfăşura între 30 iulie - 2 august, la Cluj, şi care-i va aduce pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, pe Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas&Like Mike.

1208 afișări
Imaginea articolului Abonamente cu reducere la Untold Festival, pentru clienţii RCS&RDS

David Guetta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, cei care sunt clienţi ai companiei de telecomunicaţii RCS&RDS şi vor să plătească 199 de lei (plus 13,93 de lei, taxa Eventim) în loc de 289 de lei (plus taxele Eventim) pentru abonamentul Early General Acces pot accesa contul personal ContulMeuDigi (digicare.rcs-rds.ro), în perioada 24 - 29 iulie, şi pot câştiga maximum două coduri de reducere din cele 600 puse la dispoziţie. Aceştia trebuie să completeze adresa de e-mail în chestionarul disponibil în pagina principală a contului personal, informează RCS&RDS.

Cei care nu au contul de client activat, trebuie să intre în ContulMeuDigi, să îl activeze şi pot fi unul dintre câştigători. Concursul se va termina în momentul în care se vor epuiza cele 600 de coduri disponibile.

Codurile de reducere vor fi afişate automat câştigătorilor şi trimise pe e-mail, iar valabilitatea acestora este de 24 de ore de la generarea lor pentru a achiziţiona abonamentele direct de pe site-ul www.eventim.ro. Pentru a beneficia de reducere, cei interesaţi trebuie să selecteze opţiunea "Reducere Untold" şi să introducă acel codul de reducere. Acesta facilitează cumpărarea unui singur abonament.

Abonamentele Early General Access oferă acces la toate evenimentele din Untold Festival. Cei care vor folosi astfel de abonamente vor avea acces în toate cele patru zile ale evenimentului.

Pe de altă parte, în calitate de partener de telecomunicaţii, RCS&RDS va oferi participanţilor, pe durata Untold Festival, acces gratuit la internet în zonele marcate "Free Wi-Fi", prin reţeaua Digi Wi-fi, precizează compania.

Publicul este aşteptat cu un program încărcat în cele patru zile ale Untold Festival: un line-up impresionant, concerte în premieră în România, show-uri de lasere şi lumini, multe activităţi conexe în timpul zilei şi soluţii tehnologie precum sistem de plăţi RFID, aplicaţie de mobil, puncte de reîncărcarea telefoanelor, conexiune de internet pentru festivalieri, un playlist de milioane de cântece şi hastag-ul oficial #untoldfestival.

Untold Festival se va desfăşura în perioada 30 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca, fiind proiectul major de divertisment al programului "Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului", şi va aduce pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance din lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artişti internaţionali şi naţionali, printre care se numără Wu-Tang Klan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Evenimentul este organizat de Federaţia Share Cluj-Napoca, în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei Share Cluj-Napoca.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

Recent, RCS&RDS a intrat pe piaţa de radio din România, prin preluarea tuturor licenţelor de radio deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România, respectiv Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM. Pro FM urmează să aibă în continuare un profil muzical, iar Info Pro se va transforma în reţeaua informativă Digi FM.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat şi propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici