Actorul Adam Driver a dezvăluit că scenariul pentru noul "Star Wars" este "foarte bun"

Actorul Adam Driver, care a interpretat rolul lui Kylo Ren în "The Force Awakens", cel mai recent film din seria "Star Wars", a descris scenariul pentru următorul film (a opta parte) ca fiind foarte bun, spunând despre noul regizor, Rian Johnson, că este inteligent.

233 afișări
Imaginea articolului Actorul Adam Driver a dezvăluit că scenariul pentru noul "Star Wars" este "foarte bun"

Actorul Adam Driver a dezvăluit că scenariul pentru noul "Star Wars" este "foarte bun"

Adam Driver, actorul care l-a interpretat pe Kylo Ren în "The Force Awakens", a şaptea parte a seriei "Star Wars", a fost întrebat de publicaţia Entertainment Weekly despre scenariul celei de-a opta parte şi despre noul regizor, potrivit contactmusic.com.

Deşi programat să fie lansat în decembrie 2017, filmările sunt deja în derulare pentru "Star Wars - Episode VIII", care deocamdată nu are un titlu oficial.

S-a vorbit mult despre cine îl va înlocui pe Han Solo, dar există schimbări şi în spatele camerei, având în vedere că regizorul Rian Johnson îl înlocuieşte pe J.J. Abrams.

"Au temperamente diferite", a declarat Driver la îndemnul de a-i compara pe cei doi regizori.

"Cred ca e ca un fel de declaraţie/ provocare (cuvantul in engleza era: testament) pentru Ryan, încercarea de a intra într-un proiect bine definit şi de a-l face al lui. De abia aştept sa ajung pe platourile de filmare, mai ales pentru faptul că este atât de modest, inteligent şi abordabil. Scenariul conceput e foarte bun", a fost părerea actorului.

Adam Driver joacă în continuare în serialul produs de HBO "Girls/ Fetele", în rolul lui Adam Sackler. El a insistat asupra faptului că nu şi-a schimbat atitudinea după ce a jucat în "The Force Awakens". "Nu m-am transformat într-o altă persoană", a declarat el.

Făcând o glumă referitoare la noul scenariu şi la ce se întâmplă în film, el a spus: "Sunt tot în război. Nu s-au liniştit".

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu trei noi filme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici