Actorul James Caan, nominalizat la Oscar pentru "Naşul", a murit la 82 de ani

Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în "The Godfather", a murit miercuri seară la vârsta de 82 de ani, a anunţat joi familia, într-un comunicat, conform Reuters.

840 afișări
Imaginea articolului Actorul James Caan, nominalizat la Oscar pentru "Naşul", a murit la 82 de ani

Sursa foto: Twitter Cinema Tweets

În declaraţie, postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, se precizează că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morţii şi nici locaţia.

"Familia apreciază revărsarea de dragoste şi condoleanţe sincere şi vă cere să continuaţi să le respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă", se arată în declaraţie.

Caan a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea lui Corleone, un personaj temperamental, în filmul "The Godfather" din 1972. El a reluat rolul în "The Godfather: Partea a II-a", din 1974.

Cariera sa s-a întins pe parcursul a şase decenii şi a inclus o gamă largă de alte roluri în filme, de la thrillerul psihologic "Misery" la comedia "Elf".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici