Ada Milea duce "Absurdistan" la Veneţia şi Padova

Ada Milea şi Romulus Chiciuc vor susţine un recital, intitulat "Absurdistan", miercuri, la Veneţia, şi joi, la Padova.

35 afișări
Imaginea articolului Ada Milea duce "Absurdistan" la Veneţia şi Padova

Ada Milea duce "Absurdistan" la Veneţia şi Padova (Imagine: Mediafax Foto)

Spectacolul, susţinut la sediul Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia şi la Primăria din Padova, este o provocare pentru publicul italian.

Relaţia dintre text şi muzică, între voce şi instrument, dar mai ales umorul şi ironia specifice celor doi artişti vor fi integrate într-un dialog intermediat de bursierii "Nicolae Iorga" ai Institutului Român de la Veneţia.

În "Absurdistan", totul e aparent muzică, deşi în realitate, totul e teatru. Până şi instrumentele muzicale devin personaje, iar cei doi actori, înarmaţi cu umor, cântă despre "fluturii rămaşi omizi pentru a ronţăi grădina" sau "scriu cu creionul pe vioară scrisori de ameninţare pentru Moş Crăciun".

Manifestările sunt susţinute financiar de Institutul Cultural Român.

Albumul "Absurdistan" a fost lansat de Ada Milea în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici