Adevărul de Seară devine săptămânalul Ads

Adevărul Holding va lansa joi un nou săptămânal, intitulat ads, care va fi realizat de aceeaşi echipă care a construit în ultimii trei ani reţeaua de cotidiane locale Adevărul de seară, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1216 afișări

Săptămânalul ads va apărea în fiecare zi de joi, începând cu 30 iunie, în format de 24 şi, respectiv, de 32 de pagini. ads va fi realizat de aceeaşi echipă care a construit în ultimii trei ani reţeaua de cotidiane locale Adevărul de seară, cu 39 de redacţii în ţară. Astfel, peste 260 de oameni vor contribui la nivel naţional la editarea ads, potrivit comunicatului.

Săptămânalul ads va apărea în 39 de ediţii şi va conţine dezvăluiri, reportaje, informaţii utile, de timp liber şi sport, exclusiv locale. Publicaţia va include programul TV săptămânal şi va aloca un spaţiu generos anunţurilor de mică publicitate.

Peter L. Imre, directorul general al Adevărul Holding, spune că a venit momentul ca Adevărul de Seară să facă un pas înainte spre conţinutul plătit. "Lansarea noului săptămânal, însoţită de cea a unui nou concept al ziarului Adevărul, ce include şi Weekend Adevărul, o ediţie de sfârşit de săptămână fără precedent pe piaţa noastră, face parte dintr-o strategie bine pusă la punct privind
publicaţiile noastre de tip quality", adaugă Peter L. Imre.

Redactorul-şef al al reţelei de săptămânale ads va fi Sabin Orcan.

Noul ads va apărea în 24 de pagini, cu excepţia a opt ediţii, cele de Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Braşov, Galaţi şi Constanţa, care vor avea 32 de pagini. Ediţiile în 24 de pagini vor costa 0,90 lei, iar cele de 32 de pagini, 1,40 lei.

Pentru început, tirajul publicaţiei ads va fi de 250.000 de exemplare.

Săptămânalul va putea fi găsit la chioşcurile de ziare, în magazine şi supermarketuri, însă va putea fi obţinut şi prin abonare. Începând cu 14 iulie, ads va avea o ofertă suplimentară, prin care, pentru un leu în plus, cititorii vor primi un supliment de sănătate, tip revistă, de 32 de pagini.

Trustul Adevărul, care este controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, mai are în portofoliu cotidianul Adevărul, săptămânalul Caţavencii, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici