Adrian Iliescu, pictor, îţi spune de ce arta contemporană este la căutare şi pe timp de pandemie. Pictează lucrări de peste 1 metru, iar preţurile încep de la 800 de euro

  • Adrian Iliescu, artist, pictează lucrări de peste 1 metru, în culori puternice
  • Tehnica se numeşte realism spontan şi este întâlnită şi la pictorul contemporan Voka
  • Pentru o astfel de lucrare preţurile încep de la 800 de euro şi ajung şi până la 2000 de euro
1301 afișări
Imaginea articolului Adrian Iliescu, pictor, îţi spune de ce arta contemporană este la căutare şi pe timp de pandemie. Pictează lucrări de peste 1 metru, iar preţurile încep de la 800 de euro

Sursa foto: Facebook / Adrian Iliescu _ART

Ţi-ar putea înveseli ziua o pictură? Lucrările lui Adrian Iliescu, un artist de 33 de ani din Cluj sigur vor avea acest efect asupra ta. Tânărul pictează la comandă lucrări imense, într-o explozie de culori şi din câte vedem, preferă portretele de femei.

Dacă te uiţi mai atent vei recunoaşte şi influenţa cunoscutului pictor contemporan, Voka. Tehnica se numeşte realism spontan şi presupune o combinaţie de artă abstractă, culori contrastante şi tuşă aparent fragmentată. Este greu să nu rămâi impresionat în faţa unei astfel de picturi.

Preţurile încep de la 800 de euro şi ajung şi până la 2000 de euro, în funcţie de dimensiunea lucrării. Adrian spune că pamdemia i-a făcut pe oameni să regândească modul în care văd arta. Isabela este designer vestimentar şi a vrut să aducă o notă personală atelierului de creaţie. Ea consideră că arta îţi oferă identitate, iar valoarea ei nu este diminuată în timp.

Isabela Teodor, clientă: Cel mai mult îmi place vibraţia dată de naturaleţea tuşelor, tehnica folosită, creează un obiect artistic viu. Îmi place că mi-a creea dintr-un salon obişnuit, un spatiu artistic care mă reprezintă. Evident, am şi cadru perfect pentru poze de pe social media, culoare, constrast.

Adrian Iliescu, artist: Au încercat să-şi creeze o zonă de confort, în care să se simtă bine.Culorile au început să aibă efect. Viţa e făcută din culori. Diminesiunea tablourilor e la o scară mult mai mare...cel mai mic tablou e de 100cm, pe 150 cm.Voka transmite emoţie, culoare, e un pictor spontan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici