Adrian Iorgulescu va inaugura noua scenă a Sălii Palatului

Prima parte a proiectului de reabilitare şi modernizare a Sălii Palatului este în curs de finalizare, ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, urmând să inaugureze, vineri, noua scenă a instituţiei care va găzdui în septembrie Festivalul "George Enescu".

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Iorgulescu va inaugura noua scenă a Sălii Palatului

Adrian Iorgulescu va inaugura vineri noua scenă a Sălii Palatului

Adrian Iorgulescu a precizat că după inaugurarea scenei se va continua cu refacerea electro-acusticii, o firmă din străinătate urmând să monteze un nou sistem de sonorizare în vederea Festivalului "George Enescu".

El a precizat că faza a doua a proiectului de transformare a Sălii Palatului în primul "mall cultural" din România va fi demarată în toamnă, dar nu imediat după finalizarea Festivalului Enescu, aşa cum se anunţase iniţial. Motivul este, potrivit ministrului Culturii, necesitatea obţinerii unor avize de la Primăria Municipiului Bucureşti.

MCC plănuieşte şi crearea unui amfiteatru de circa 2.000 de locuri, în aer liber, unde se va organiza Piaţa Festivalului, care la ediţiile anterioare s-a desfăşurat lângă Ateneul Român.

Faza a treia, care se va derula în 2009, presupune construcţia unei noi săli, cu o mie de locuri, subterană, în faţa actualei săli, legată direct de parcări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici