Adrian Sârbu este de la 1 ianuarie 2009 noul preşedinte şi COO al CME

Adrian Sârbu este, de la 1 ianuarie 2009, noul preşedinte şi COO (Chief Operating Officer) al Central European Media Enterprises (CME), după ce Michael Garin, actualul CEO, şi-a anunţat retragerea urmând să ocupe funcţia de vice-chairman al Boardului Director din cadrul CME.

135 afișări
Imaginea articolului Adrian Sârbu este de la 1 ianuarie 2009 noul preşedinte şi COO al CME

Adrian Sârbu este de la 1 ianuarie 2009 noul preşedinte şi COO al CME (Imagine: Mediafax Foto)

Michael Garin a fost numit CEO în 2004, iar în tot acest timp Central European Media Enterprises a evoluat în mod constant, devenind cea mai mare companie de media din Europa Centrală şi de Est, cu un portofoloiu de 22 de canale TV. Contribuţia lui Michael Garin a fost fundamentală în dezvoltarea companiei din ultimii cinci ani.

"Aş vrea să-i mulţumesc lui Michael pentru tot ce a realizat ca CEO în aceşti cinci ani. Valoarea companiei a crescut de cinci ori, iar acest lucru este o realizare profesională incredibilă", a declarat Ronald Lauder, fondatorul şi Non Executive Chairman al Boardului Director din cadrul CME.

"Adrian Sârbu este partenerul CME încă din 1995, fiind numit în 2006 Director Regional şi Chief Operating Officer în 2007. În timpul acestei colaborări, Adrian a demonstrat calităţi manageriale incredibile şi sunt convins că, sub conducerea sa, CME îşi va continua dezvoltarea şi ascensiunea ", a adăugat Lauder.

"Astăzi operaţiunile CME sunt conduse de managementul local, pentru că aici se află atât competenţa, cât şi energia, aici s-au elaborat toate strategiile pe care le implementăm acum. Acesta este rezultatul muncii mele pentru CME din ultimii trei ani. Situaţia economică internaţională a creat nevoia ca o voce unică să reprezinte CME. Boardul mi-a conferit responsabilitatea de a conduce peste 3500 de profesionişti din 7 ţări şi de a reprezenta CME în relaţia cu investitorii şi cu toţi partenerii săi. Şi de acum înainte CME va rămâne o companie în care valorile sunt cultivate", a declarat Adrian Sârbu.

"CME rămâne pe mâini foarte puternice. Cea mai mare mândrie a mea stă în cei 3500 de angajaţi. Compania pe care am construit-o, oamenii din cele şapte ţări (Bulgaria, Cehia, Croaţia, România, Slovacia, Slovenia şi Ucraina) pe care i-am adus împreună sub puterea aceloraşi valori este moştenirea pe care o las în urmă", a spus Michael Garin.

Central European Media Enterprises este cel mai mare trust media din Europa Centrală şi de Est. Fondată în 1994 de Ronald Lauder şi partenerii săi, compania are în portofoliu 22 canale de televiziune în şapte ţări: TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport şi MTV în Cehia, PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro şi MTV în România, Markíza, Nova Sport şi MTV Cehia în Slovacia, POP TV şi Kanal A în Slovenia, Studio 1+1, Studio 1+1 International, Kino şi City în Ucraina, Nova TV în Croaţia şi TV2 şi Ring TV în Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici