AFCN va prezenta comisia care a decis finanţarea pentru revistele culturale

Comisia care a decis finanţarea a 45 de proiecte cu suma totală de 751.586 lei, în sesiunea organizată anul acesta de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) pentru reviste şi publicaţii culturale, va fi prezentată public pe 30 august, la Grupul pentru Dialog Social.

13 afișări
Imaginea articolului AFCN va prezenta comisia care a decis finanţarea pentru revistele culturale

AFCN va prezenta comisia care a decis finanţarea pentru revistele culturale

Potrivit AFCN, comisia de evaluare şi selecţie a proiectelor depuse pentru finanţarea revistelor şi publicaţiilor culturale a fost formată din: Mihai Coman, Ecaterina Lung, Eniko Marko, Mircea Vasilescu, Daniel Vighi.

AFCN va organiza joi, la sediul Grupului pentru Dialog Social, o întâlnire cu aceştia.

Sesiunea de subvenţionare a unor reviste şi publicaţii culturale a fost lansată pe 21 iunie, ultima zi de depunere a proiectelor fiind 20 iulie. Dintre cele 69 proiecte depuse, vor fi finanţate 45.

Cea mai mare finanţare - de 54.300 lei - a fost obţinută de editorii publicaţiei Secolul 21. Finanţări de circa 40.000 lei vor primi revistele Arhitext (44.110 lei), Omagiu - Remix Culture Magazine (41.877 lei) şi Arhitectura (39.826 lei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici