Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă la Spitalul Universitar

Actorul Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă, marţi seara, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), după ce a acuzat o stare generală de rău.

12610 afișări
Imaginea articolului Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă la Spitalul Universitar

Alexandru Arşinel a sunat la 112, iar medicii au decis să îl ducă la SUUB pentru investigaţii medicale.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că actorul a suferit un puseu de tensiune, iar paramedicii nu au vrut să rişte, astfel că l-au dus la spital.

Actorul Alexandru Arşinel a anunţat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simţea mâhnit.

Fostul primar general Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arşinel de la Teatrul Constantin Tănase.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea mai susţine că, prin excluderea lui Arşinel din teatru, nu se face economie la buget: „Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arşinel. Nicuşor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcţia de consilier artistic”, a adăugat Gabriela Firea.

Primarul general a făcut marţi precizări cu privire la situaţia lui Arşinel. El susţine că Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase.

„Până de curând era şi directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informaţiilor primite din teatru asupra activităţii sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, susţine Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici