"Amanta", adaptare după celebra comedie "Încurcă lume" de A.D.Hertz, la Cinema PRO

Comedia "Amanta", în regia lui Armand Calinovici, este jucată, în 26 iunie, de la ora 20.00, la Cinema PRO din Bucureşti.

1008 afișări
Imaginea articolului "Amanta", adaptare după celebra comedie "Încurcă lume" de  A.D.Hertz, la Cinema PRO

"Amanta", adaptare după celebra comedie "Încurcă lume" de A.D.Hertz, la Cinema PRO

O adaptare după celebra lucrare "Încurcă lume" de  A.D.Hertz, piesa  "Amanta" va fi pusă în scenă de artişti de notorietate, iubiţi de public pentru rolurile de excepţie interpretate în numeroase filme şi piese de teatru din aria comendiei: Ileana Olteanu/Eugenia Şerban (Olga), Magda Catone/ Monica Davidescu (Didina Ştrămbuleanu), Ovidiu Cuncea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Patru (Matei Pintenaru) şi Armand Calotă (Emil Ştrămbuleanu). O distribuţie excepţională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Ştrămbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură. Dar... Didina nu doarme. E furioasă!

Câţi dintre dumneavoastră nu aţi pregătit, când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, o minciună pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?
Dar ce te faci când minciuna , o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă?
Vă aşteptăm la spectacolul „Amanta” de A.D.Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din încurcătură avocatul infidel.

Bilete în varianta electronică AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici