Andrei Iovu este noul redactor-şef al revistei Harper's Bazaar

Andrei Iovu, fost director de modă, este noul redactor-şef al revistei de modă Harper's Bazaar, a declarat pentru MEDIAFAX Lucian Ioniţă, publisher al Sanoma Hearst România, editorul publicaţiei.

759 afișări
Imaginea articolului Andrei Iovu este noul redactor-şef al revistei Harper's Bazaar

Andrei Iovu este noul redactor-şef al revistei Harper's Bazaar

Iovu a lucrat pentru Harper's Bazaar din 2007, când a fost lansată publicaţia, ca stilist şi director de modă.

Pe de altă parte, Ioniţă a mai declarat pentru MEDIAFAX că Laura Udrea, fost redactor-şef al revistei Mămica de azi, va deveni redactor-şef al grupului de reviste de parenting al Sanoma Hearst, care cuprinde revistele Mami şi Mămica de azi.

Revista Harper's Bazaar, lansată în format trimestrial în luna august 2007, de compania Sanoma Hearst România şi care a avut apariţii lunare începând cu luna septembrie 2008, a revenit la forma trimestrială începând cu luna martie 2009.

Revista de fashion Harper's Bazaar reprezintă o sursă importantă de inspiraţie pentru femeile interesate de vestimentaţia stilată, de la haine casual la haute couture.

Harper's Bazaar este publicată în alte 23 de ţări, printre care Statele Unite ale Americii, Australia, Marea Britanie, China, Cehia, Grecia, Turcia şi Rusia.

Sanoma Hearst România are un portofoliu de 20 de reviste, branduri de top - Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Harper's BAZAAR, FHM, Esquire, National Geographic, National Geographic Traveler, Story, Sensa, Femeia, Femeia de azi, mami, mămica de azi, bucătaria de azi, sănătatea de azi, Casa şi Grădina, Villa Design, Auto motor şi sport, Miresici -, dar şi un portofoliu de 12 site-uri - mami.ro, parinti.com, miresici.ro, femeia.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, casa-gradina.ro, natgeo.ro, marieclaire.ro, esquire.ro, story.ro, amsonline.ro. Sanoma Digital, parte a Sanoma Hearst România, a achiziţionat şi site-ul magazinuldecase.ro, platformă imobiliară cu anunţuri de la proprietari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici