Aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit "Vocea României" marţi seară, la Pro TV

Ultima ediţie a "Audiţiilor pe nevăzute", difuzată marţi seară de Pro TV, a fost lider detaşat de audienţă, aproape 3 milioane de telespectatori urmărind show-ul.

571 afișări
Imaginea articolului Aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit "Vocea României" marţi seară, la Pro TV

Dalma Kovacs

Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial (public din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani), Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 14,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 28,1%, urmat fiind de Kanal D, cu o medie de 7,3 puncte de rating şi 14,6% cota de piaţă şi Antena 1 cu 7,1 puncte de rating şi 14% cota de piaţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Vocea României" şi-a păstrat poziţia de lider şi la nivelul publicului din mediul urban, obţinând o audienţă medie de 11,8 puncte de rating şi 21,5% cota de piaţă, urmat de Kanal D cu 8,8 puncte de rating şi 16,1% cota de piaţă şi Antena 1 cu 6,4 puncte de rating şi 11,6% cotă de piaţă.

În minutul de aur la nivelul publicului commercial (22:04), Pro TV a obţinut un rating de 18,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 36,4% cotă de piaţă. La nivelul întregii populaţii din România, în minutul de aur 21:12, aproape 3 milioane de telespectatori au fost cu ochii şi urechile pe "Vocea României".

Etapa "Audiţiilor pe nevăzute" de la "Vocea României" s-a încheiat. Cei patru antrenori şi-au ales câte 14 voci cu care vor merge mai departe în etapa "Confruntărilor".

Ultimele alegeri care să le completeze echipele nu au fost deloc uşoare. Loredana l-a luat în echipa ei pe Alexandru Simion, încântată de inflexiunile vocii sale şi de sensibilitatea cu care a interpretat piesa.

Moga a avut o seară dificilă, având de selectat trei concurenţi pentru a-şi completa echipa. Primul ales a fost Marcel Roşca, un tânăr de 22 de ani, care a trăit nişte emoţii extraordinare, scaunul lui Moga întorcându-se în ultima clipă. Monica Merişan a reuşit să întoarcă scaunul lui Marius Moga, dar să îi impresioneze şi pe ceilalţi antrenori. Monica este deja cunoscută publicului din lungmetrajul "Poveste de cartier", în care a jucat alături de Florin Călinescu.

Vizi Imre a fost concurentul care a reuşit să stârnească cea mai mare dezbatere a serii. Loredana şi-a dat jos pantofii pentru a-i oferi "şosete de diamant", Horia a fost pe punctul de a se descalţa din nou, fiecare a scos la înaintare tot arsenalul pentru a-l avea în echipă. După ce a analizat bine lucrurile, amintindu-şi că era o vreme în care trupa lui parodia piesele lui Moga, a ales să meargă mai departe în echipa acestuia.

Brenciu a făcut şi el două achiziţii. Dalma Kovacs, cunoscută telespectatorilor ProTV de la "Land of Jokes", a făcut senzaţie la "Vocea României" întorcând toate cele patru scaune. Pasionată de jazz, Dalma a venit la acest show în încercarea de a-şi atrage un nou public şi de a face un pas înainte în carieră. Vocea ei a stârnit o adevărată bătălie între antrenori. Vlad Simion a adus o explozie de energie pe scena de la "Vocea României", a întors două scaune, dar a ales în cele din urmă să meargă în echipa lui Horia Brenciu.

Smiley a adaugat în echipa lui încă două voci masculine: Gheorghe Mihail şi Dragoş Cristiu. Mihail a venit alături de Nicoale Cristian Nistor, un concurent din echipa lui Horia Brenciu, pentru că mai presus de muzică îi leagă şi o prietenie. Dorinţa lui Mihail este de a face parte din show-bizz, motiv pentru care a şi venit la această emisiune.

Deşi a reuşit să întoarcă scaunul lui Horia Brenciu în doar câteva secunde, decizia finală a fost Smiley. Dragoş a reuşit cu greu să aleagă între cei doi antrenori care s-au întors atunci când a început să cânte. Smiley sau Marius Moga? A fost o întrebare la care Dragoş a avut nevoie de ceva timp de gândire, însă răspunsul corect în cazul lui a fost Smiley! După ce a făcut furori la Eurovision alături de trupa Electric Fence, Elena Vasile şi-a încercat norocul şi la "Vocea României". Aceasta a reuşit să îl impresionezepe Smiley şi să meargă mai departe în etapa "Confruntărilor".

Cel mai apreciat concurent al serii a fost însă Pavel Bartoş. Prezentatorul a reuşit imediat să întoarcă toate cele patru scaune. Nu pentru că a avut o voce nemaipomenită, însă şi-a construit foarte bine momentul. Mormăitul de la microfon i-a determinat pe antrenori să se întoarcă, convinşi fiind că li se pune ceva la cale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici