Ascultă SMART RADIO | Katy Perry este afectată de moartea bunicii sale

Katy Perry este afectată de moartea bunicii sale, arată Smart on Trend, păstrând un loc special în playlistul zilei pentru piesele cântăreţei.

278 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Katy Perry este afectată de moartea bunicii sale

Ascultă SMART RADIO | Katy Perry este afectată de moartea bunicii sale

Cântăreaţa era în Australia pentru a susţine un recital în timpul Finalei Cupei Mondiale de Cricket Feminin când a aflat că bunica sa, Ann Pearl Hudson, a încetat din viaţă.

Vedeta apărea pentru prima dată în public după ce anunţase că este însărcinată şi se pregăteşte să nască primul copil din relaţia cu actorul orlando Bloom.

Cântăreaţa a împărtăşit fanilor trista veste a morţii bunicii sale, luni. Femeia avea 99 de ani.

”Un cântec pentru bunica. Odihnească-se în pace. Ann Pearl Hudson", a scris ea pe Twitter, destribuind o variantă vocală a piesei lui Bill Douglas, ”Deep Peace”.

Perry a distribuit şi o serie de fotografii în care apărea alături de bunica sa.

"O bună parte din ce sunt i se datorează tatălui meu... Iar el există datorită ei. De la ea a pornit totul, aşa cum ne tot amintea şi îi sunt atât de recunoscătoare că o făcea”, a scris Perry.

"Ann Pearl Hudson era o luptătoare. A supravieţuit Marii Crize, a crescut trei copii. Era croitoreasă, făcea costume pentru dansatoare şi alte personaje de acest fel din Vegas. A fost mereu ea însăşi, nostimă, cu toate lucrurile dragi care îţi vin în minte atunci când te gândeşti la o bunică. Mi-a dat bancnote de un dolar în felicitări, ne-a dat fursecurile ei preferate de la magazinul de 99 de cenţi, când noi o întrebam de toate evantaiele pe care le avea agăţate pe pereţi. Era o bunică minunată şi voi păstra mereu ceva din ea”, a povestit cântăreaţa.

Piesele lui Perry se aud la Smart On Trend. Playlistul poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
katy perry,
smart,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici