Ascultă SMART RADIO | Văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park inaugurează un festival dedicat sănătăţii mentale

Văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park inaugurează un festival dedicat sănătăţii mentale, anunţă Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în playlistul zilei.

170 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park inaugurează un festival dedicat sănătăţii mentale

Ascultă SMART RADIO | Văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park inaugurează un festival dedicat sănătăţii mentale

Talinda, văduva lui Chester Bennington, a declarat că "avem nevoie să modificăm cultura din jurul sănătăţii mentale”. Ea a anunţat că în luna mai va avea loc un festival dedicat sănătăţii mentale la Los Angeles.

Bennington a înfiinţat organizaţia 320 Changes Direction după moartea soţului său, în 2017. Talinda lucrează cu promotorul Vans Warped Tour, Kevin Lyman pentru lansarea primului Festival 320.

Seria de manifestări de la centrul L.A. Live ar urma să debuteze pe 9 mai şi îşi propune să conştentizeze publicul asupra problemelor de sănătate mentală prin intermediul unui festival de film, al unuia dedicat comunităţii, printr-un concert şi cu ajutorul unei conferinţe dedicate subiectului.

De asemenea este plănuit un concert umanitar care va fi susţinut prin intermediul Fundaţiei Unite the United, toate încasările fiind destinate organizaţiilor nonprofit din spatele Festivalului 320.

“Timp de 13 ani l-am urmărit pe soţul meu, Chester, luptând cu depresia şi cu dependenţa de substanţe. De multe ori am fost speriată şi m-am simţit singură”, a explicat Talinda.

Chester Bennington s-a sinucis prin spânzurare pe 20 iulie 2017. Era cunoscut în calitate de muzician şi de actor. A fost vocalistul trupelor Linkin Park, Dead by Sunrise, Stone Temple Pilots şi Grey Daze.

Piesele Linkin Park se aud la Smart Radio. Playlistul poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici