Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Un fost model Penthouse l-a dat în judecată pe Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, pentru o agresiune sexuală care s-ar fi petrecut în urmă cu peste 30 de ani, iar procesul a fost deschis miercuri la Curtea Supremă din New York, relatează The Guardian.

231 afișări
Imaginea articolului Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Sheila Kennedy susţine că Rose a agresat-o într-o cameră de hotel din New York în noaptea în care s-au cunoscut, în 1989, când ea avea 26 de ani, iar el 27.

Kennedy susţine că l-a întâlnit prima dată pe Rose la un club de noapte, unde el a invitat-o în camera sa de hotel pentru o petrecere, dar nu a chemat-o şi pe prietena ei, deoarece nu era "suficient de sexy". Kennedy spune că şi-a prezentat scuze prietenei sale şi s-a dus în camera lui Rose împreună cu un viitor prezentator MTV, Riki Rachtman. Rose şi-a servit invitaţii din belşug cu cocaină şi alcool, afirmă Sheila Kennedy.

Kennedy susţine că a părăsit camera mai târziu în timpul petrecerii, odată ce Rose a început să facă sex cu un alt model. Ea arată că la un moment dat Rose a mers după ea pe hol spre camera lui Rachtman, a împins-o pe podea şi a târât-o, provocându-i o hemoragie.

Odată ajunşi în cameră, Rose ar fi aruncat-o pe pat, ar fi legat-o cu mâinile la spate şi ar fi făcut sex cu ea. "Era într-o furie sexuală şi volatilă", se arată în mărturia lui Kennedy. "Kennedy nu şi-a dat consimţământul şi s-a simţit copleşită", mai relevă sursa citată.

Avocatul lui Rose, Alan Gutman, a demontat însă acuzaţiile lui Kennedy: "Pur şi simplu, acest incident nu s-a întâmplat niciodată. În mod special, aceste pretenţii fictive au fost depuse cu o zi înainte de expirarea termenului limită de depunere în statul New York".

Kennedy spune că suferă de anxietate şi depresie de la incident şi cere daune în instanţă, nespecificate însă. Kennedy a împărtăşit anterior detalii despre presupusa agresiune în autobiografia sa din 2016, ”No One's Pet”, şi în documentarul ”Look Away”, din 2021, despre comportamentul sexual nepotrivit din industria muzicală

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
axl rose,
judecată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici