PSG a obţinut titlul în Ligue 1

Paris St-Germain a cucerit al treilea titlu consecutiv în Ligue 1, după ce a doua clasată, Monaco, a fost învinsă cu 3-2 de Lyon.

295 afișări
Imaginea articolului PSG a obţinut titlul în Ligue 1

Sursa foto: Facebook

PSG are 12 puncte avans şi nu mai poate fi ajunsă din urmă, cu doar trei meciuri rămase de disputat, scrie BBC.

Duminică, Malick Fofana a marcat golul victoriei pentru Lyon.

PSG a avut şansa de a-şi asigura titlul cu o victorie sâmbătă, dar nu a reuşit decât o remiză în faţa celor de la Le Havre.

Este al 12-lea titlu de campion al lui PSG în Ligue 1 şi al 10-lea în ultimii 11 ani.

Echipa lui Luis Enrique îşi va îndrepta acum atenţia spre câştigarea primului trofeu al clubului în Liga Campionilor. Francezii se vor confrunta cu Borussia Dortmund în semifinale luna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici