BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News - disponibile pe Orange TV

BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News vor fi disponibile în pachetul Universe HD al platformei DTH lansate recent de Orange România.

198 afișări
Imaginea articolului BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News - disponibile pe Orange TV

BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News - disponibile pe Orange TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

BBC Worldwide şi BBC World News au anunţat, marţi, încheierea unui acord cu Orange privind distribuirea unor noi canale în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Lansarea pe Orange TV a BBC Knowledge, care difuzează unele din cele mai bune documentare britanice, continuă expansiunea postului de televiziune în regiunea Europei Centrale şi de Est. BBC Knowledge s-a lansat, pentru prima dată, în 2013, în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. Acum, din ce în ce mai mulţi abonaţi vor avea posibilitatea să privească programele de talie mondială ale BBC, acoperind teme diverse, de la istorie naturală la ştiinţă, tehnologie şi aventură. Emisiuni precum "Planeta îngheţată", "Teoria se dezintegrează", "Top Gear SUA" şi "Viaţa secretă a dinozaurilor" vor fi disponibile abonaţilor datorită acestui nou acord.

Ian McDonough, vicepreşedinte executiv al BBC Worldwide pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, a declarat: "După lansarea cu succes a BBC Knowledge în România, la începutul acestui an, este foarte plăcut să constaţi că există o cerere pentru canalele BBC pe această nouă şi interesantă platformă TV. Canalele noastre încep să fie din ce în ce mai răspândite în Europa Centrală şi de Est. Aşteptaţi-vă la mai multe anunţuri de acest gen în lunile următoare".

Colin Lawrence, director de distribuţie al BBC Global News Ltd, a spus: "Avem deja un nivel ridicat de apreciere al BBC News din partea publicului în multe pieţe est-europene, aşa că sunt încântat de această nouă oportunitate şi salut extinderea relaţiei noastre cu Orange".

Julien Ducarroz, CCO al Orange România, a adăugat: "Suntem încântaţi de parteneriatul cu BBC Worldwide şi BBC World News în România. Având în vedere reputaţia excelentă a BBC în ceea ce priveşte divertismentul, documentarele şi programele de ştiri, aceste canale constituie o parte esenţială a ofertei".

BBC Entertainment, care oferă comedii şi drame britanice produse de BBC şi de cele mai importante companii de producţie independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvenţa sa paneuropeană în 2009.

BBC World News este disponibil în România de mai bine de zece ani, oferind ştiri internaţionale de înaltă calitate, evenimente de actualitate şi programe de lifestyle precum "HARDtalk" cu Stephen Sackur, "Global" cu Jon Sopel şi "Fast Track".

Noul pachet TV al Orange România îşi completează serviciul de telefonie mobilă existent şi se transmite prin intermediul satelitul SES Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici