Benone Sinulescu sărbătoreşte 55 de ani de carieră, sâmbătă, la Pro TV Internaţional

Benone Sinulescu sărbătoreşte 55 de ani de carieră într-o ediţie specială a emisiunii "De Suflet", difuzată sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV Internaţional.

172 afișări
Imaginea articolului Benone Sinulescu sărbătoreşte 55 de ani de carieră, sâmbătă, la Pro TV Internaţional

Benone Sinulescu sărbătoreşte 55 de ani de carieră, sâmbătă, la Pro TV Internaţional (Imagine: Theordor Pana / MediafaxFoto)

Dana Rogoz îi aşteaptă, sâmbătă, de la ora 20.30, pe românii din toată lumea să petreacă împreună la "De Suflet", pe Pro TV Internaţional. Motivele, două la număr şi la fel de importante, sunt Sfântul Dimitrie cel Nou şi împlinirea a 55 de ani de carieră a celui care reprezintă un simbol al folclorului românesc - Benone Sinulescu.

Dedicată în totalitate lui Benone Sinulescu, această ediţie a emisiunii "De Suflet" îi va reuni şi pe Lucia Dumitrescu, Emilia Dorobantu, Gabriel Dumitru, supranumit chiar "urmaşul muzical al lui Benone Sinulescu", baritonul Iordache Basalic şi Adrian Naidin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici