Best-of "România, te iubesc!", dumincă, în ultima ediţie din acest sezon

Telespectatorii Pro TV vor avea parte, duminică, de la ora 18.00, de o ediţie best-of a emisiunii "România, te iubesc!", în care vor putea vedea poveştile impresionante ale unor oameni, români sau străini, informează televiziunea.

278 afișări
Imaginea articolului Best-of "România, te iubesc!", dumincă, în ultima ediţie din acest sezon

Best-of "România, te iubesc!", dumincă, în ultima ediţie din acest sezon

Corespondentul Ştirilor Pro TV Paula Herlo a însoţit-o pe Alexandra Stan la Luxemburg, la concert, pentru a "gusta puţin din succesul ei".

Alexandra Stan, noua revelaţie a muzicii dance, face cunoscut numele României în întreaga lume. Timp de nu mai puţin de şase săptămâni a fost pe primul loc în Billboard SUA, performanţă reuşită doar de celebrele Madonna şi Lady Gaga.

Şi corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima a cunoscut deopotrivă străini şi români care iubesc ţara noastră. "Toţi muncesc pe rupte, au ieşit din rând, fac ceva pentru locul în care trăiesc şi pentru România", a spus Alex Dima.

Americanul Sam se declară cu mâna pe inimă "mai român decât eşti tu". A învăţat cu greu limba română, în 10 ani, trăieşte româneşte, mănâncă româneşte şi încearcă să-i convingă pe români să-şi păstreze autenticitatea şi tradiţiile. Oricât ar părea de greu de crezut, Sam spune că nu s-ar mai întoarce în America pentru nimic în lume.

Pentru a fi generos, nu trebuie să treci de o anumită vârstă, iar asta o demonstrează un grup de 12 adolescenţi din Timişoara, născuţi odată cu Pro TV, în urmă cu 16 ani. "Au devenit profesionişti în diverse tactici de intervenţie şi supravieţuire, se antrenează de la 10 ani şi abia aşteaptă să împlinească 18 ani pentru a putea merge la intervenţii reale. Spun că nu vor să plece din România pentru că e o ţară faină şi unde în lume ai mai putea vedea atâtea prostii la un loc?!", a mai spus Alex Dima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici