Bianca Ionescu-Ballo este câştigătoarea concursului de proiecte de management pentru Operetă

Soprana Bianca Ionescu-Ballo a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" din Bucureşti, arată un comunicat dat publicităţii de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

278 afișări
Imaginea articolului Bianca Ionescu-Ballo este câştigătoarea concursului de proiecte de management pentru Operetă

Bianca Ionescu-Ballo este câştigătoarea concursului de proiecte de management pentru Operetă

Secretariatul comisiei de concurs a anunţat rezultatul final al competiţiei, la care s-au înscris cinci candidaţi.

Candidatul Matei George a fost respins încă din faza de selecţie a dosarelor. Goldbach Felix-Constantin a avut nota finală 7,76 (7,60 şi 7,93), după cele două etape de concurs. Petrescu Cătălin-Aurelian a obţinut nota finală 8,54 (8,25 şi 8,83). Şimşensohn Erwin a încheiat concursul cu media 9,5 (9,31 şi 8,80).

Câştigătoare a fost Ionescu-Ballo Bianca, cu o medie de 9,10, după ce a fost notată cu 8,48 şi 9,73 în etapele concursului.

Bianca Ionescu-Ballo a absolvit Conservatorul de Muzică "Ciprian Porumbescu" la secţiunea de Canto, clasa Artei Florescu, în 1983, iar, din 2005, a devenit doctor în muzică. Din 1983 este solistă a Teatrului de Operetă şi Musical "Ion Dacian". Pe lângă concertele susţinute cu aproape toate filarmonicele din ţară şi cu Orchestra Naţională Radio, a apărut şi ca solistă de operă. În 1994 a preluat conducerea corului de copii Minisong, a înfiinţat corul Ministars, are turnee în străinătate şi ca solistă vocală şi ca dirijor de cor. După 1989, activitatea sa artistică s-a îmbogăţit, incluzând numeroase apariţii TV în spectacole muzicale, recitaluri de operetă şi musical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici