Biografia autorizată a lui Steve Jobs, lansată exclusiv cu Ziarul Financiar din 18 iunie

Volumul "Steve Jobs - Biografia autorizată" va apărea la chioşcurile de ziare, pe 18 iunie, numai împreună cu Ziarul Financiar, şi va putea fi găsită timp de 11 zile la toate punctele de difuzare a presei, potrivit unui comunicat.

1243 afișări
Imaginea articolului Biografia autorizată a lui Steve Jobs, lansată exclusiv cu Ziarul Financiar din 18 iunie

Biografia autorizată a lui Steve Jobs, lansată exclusiv cu Ziarul Financiar din 18 iunie

Cartea este portretul unei vieţi trăite intens şi a unei cariere comparabile cu un şir muntos: cu vârfuri, văi şi prăpăstii, cu momente de pionierat şi altele de încrâncenare.

În această biografie, cititorii vor găsi detalii despre antreprenorul care, prin voinţă şi talent, a revoluţionat şase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animaţie, muzica, telefoanele, tabletele computerizate şi conţinutul digital.

"Steve Jobs - Biografia autorizată", împreună cu Ziarul Financiar, va costa 35 de lei şi va fi distribuită la toate punctele de difuzare a presei. În perioada 18 - 29 iunie, de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00, doritorii pot plăti şi ridica de la sediul Mediafax Group din Bucureşti cartea "Steve Jobs - Biografia autorizată". Pentru expedierea prin curier, plata se poate face cu OP sau online, iar taxa de expediere va fi suportată de cumpărător.

Ziarul Financiar este brandul de referinţă al pieţei de business româneşti. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România, prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici