Boban Markovic Orchestra concertează în România

Boban Markovic Orchestra, din Serbia, cunoscută pentru colaborarea la coloana sonoră a unor filme precum "Underground" şi "Arizona Dream", va concerta în România, în luna martie, la Bucureşti şi Timişoara, informează organizatorii evenimentului, Fundaţia Phoenix.

39 afișări
Imaginea articolului Boban Markovic Orchestra concertează în România

Boban Markovic Orchestra concertează în România

Potrivit acestora, Boban Markovic "reprezintă replica mai autentică a mai celebrului lor conaţional auto-exilat în Occident, Goran Bregovic".

Orchestra va concerta la Bucureşti, pe 4 martie, şi la Timişoara, pe 6 martie.

Biletele vor costa aproximativ 100 de lei si vor fi puse în vânzare online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, la magazinele Muzica, Diverta, Germanos şi Carrefour Voiaj şi la Sala Palatului.

Muzica Boban Markovic Orchestra este bine definită de descendenţa romă a membrilor ei, deşi înclină şi spre alte fonduri muzicale şi culturale înrudite cu cele ale romilor.

În piesele lor se regăsesc influenţe din Miles Davis, Louis Armstrong, dar şi Osman Salijevic, Fejat Bakija, Shantel sau chiar Gipsy Kings.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici