Brooklyn Decker, coperta GQ din această vară

Ediţia iulie-august a revistei GQ o are pe copertă pe Brooklyn Decker, soţia şi, fără îndoială, cel mai important trofeu al tenismenului Andy Roddick.

136 afișări
Imaginea articolului Brooklyn Decker, coperta GQ din această vară

Brooklyn Decker, coperta GQ din această vară

Tânăra de 25 de ani nu face doar parte dintr-un cuplu sexy – ea şi-a cucerit publicul atât prin apariţiile ca model (“Sports Illustrated”, Victoria’s Secret), cât şi prin cele pe marele ecran (“Nevastă de împrumut”, “Battleship”).

O altă apariţie demnă de admiraţie este Delia Tudose, muza fotografului Vali Bărbulescu. Ea primeşte titlul de “GQ Girl” a ediţiei estivale, din motive pe care sigur le veţi observa în pictorialul realizat chiar de Bărbulescu.

Ediţia iulie – august a revistei GQ poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 18 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici