Bule.ro a lansat campania "Faci rost de dublu cash cu blogul tău de Bule.ro! "

Site-ul Bule.ro desfăşoară, în perioada 8 iunie - 31 iulie, campania-concurs "Faci rost de dublu cash cu blogul tău de Bule.ro!", în cadrul căreia vor fi acordate premii în bani cu o valoare de 2.000 de euro, potrivit unui comunicat.

25 afișări
Imaginea articolului Bule.ro a lansat campania "Faci rost de dublu cash cu blogul tău de Bule.ro! "

Bule.ro a lansat campania "Faci rost de dublu cash cu blogul tău de Bule.ro! "

Cei care doresc să se afirme în blogosferă nu trebuie decât să îşi facă, în această perioadă, un cont pe Bule.ro şi să se pună pe scris. Utilizatorii care, la data de 31 iulie, au blog pe Bule.ro şi au scris minimum 10 bule (posturi) intră automat în tragerea la sorţi pentru primul premiu, de 1.000 de euro. Au şansa să câştige acest premiu şi utilizatorii mai vechi Bule.ro, dar şi cei care şi-a făcut cont recent. Şi cei mai puţin tehnici pot să îşi încerce talentul de blogger, pentru că pe Bule.ro blogul costă un singur click.

Campania "Faci rost de dublu cash cu blogul tău de Bule.ro!" mai oferă 1.000 de euro utilizatorilor care au blog pe Bule.ro şi care îşi invită prietenii să se alăture comunităţii Bule.ro. Dacă prietenii invitaţi îşi creează blog pe Bule.ro până la data de 31 iulie, utilizatorii iniţiali mai au şansa să câştige încă 1.000 de euro. Fiecare prieten invitat care ajunge să îşi facă un blog pe site, măreşte şansele participanţilor de a fi aleşi prin tragere la sorţi.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 2 august 2010.

Bule.ro a fost lansat pe 12 aprilie şi este primul site de easy blogging din România, unde utilizatorii îşi pot face blog cu un singur click. Acesta îşi propune să fie platforma cea mai accesibilă oamenilor care nu au cunoştinte tehnice şi experienţă suficientă pentru a-şi crea un blog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici