Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani şi a transmis un avertisment către toţi fanii ei

Actriţa Cameron Diaz şi soţul acesteia, muzicianul Benji Madden, au devenit părinţii unei fetiţe, care a primit numele de Raddix, potrivit Associated Press.

7465 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani şi a transmis un avertisment către toţi fanii ei

Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 47 de ani

Anunţul a fost făcut de actriţă printr-un mesaj pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

"Ne simţim atât de fericiţi, binecuvântaţi şi recunoscători să anunţăm naşterea fiicei noastre", a scris Diaz. "Ne-a câştigat imediat inimile şi ne-a completat familia", a mai scris aceasta.

Actriţa a adăugat, însă, că, "deşi sunt foarte fericiţi să împărtăşească vestea", "simt o nevoie puternică de a proteja viaţa privată a micuţei".

Mesajul de pe Instagram nu are ataşată nicio imagine.

"Nu vom publica fotografii sau alte detalii, altul decât că este, cu adevărat, foarte drăguţă!", a mai scris actriţa.

Un mesaj identic a fost publicat şi de Benji Madden, în vârstă de 40 de ani, membru al trupei Good Charlotte, care s-a căsătorit cu Diaz la începutul anului 2015.

Diaz, în vârstă de 47 de ani, s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, cel mai recent apărând într-un film în 2014.

Cameron Diaz, nominalizată de patru ori la premiile Globul de Aur, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011). Cele mai recente filme în care a jucat sunt comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, "Sex Tape" şi "Annie", toate lansate în 2014.

În 2016, actriţa americană a lansat o carte, "The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time/ Cartea longevităţii: Ştiinţa îmbătrânirii, biologia puterii şi privilegiul timpului".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici