Campaniile Dero şi Coccolino, dezvoltate de Unilever împreună cu Mindshare, premiate la Gala Effie

Campaniile Dero şi Coccolino, dezvoltate de Uilever împreună cu Mindshare, au câştigat argintul şi bronzul la Romanian Effie Awards 2014

229 afișări
Imaginea articolului Campaniile Dero şi Coccolino, dezvoltate de Unilever împreună cu Mindshare, premiate la Gala Effie

Campaniile Dero şi Coccolino, dezvoltate de Unilever împreună cu Mindshare, premiate la Gala Effie

Potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX, "Coccolino a obţinut Silver la categoria "Single Media Company Activation" pentru campania de sponsorizare a serialului Suleyman Magnificul". De asemenea "DERO a fost premiat cu Bronze pentru campania 1 Decembrie – Brăţara ne uneşte".

Unilever a câştigat patru premii Effie, cu DERO, Coccolino, Delikat şi MAGNUM, fiind cel mai premiat advertiser la ediţia din acest an.

Mindshare a fost cea mai premiată agenţie de media la Effie 2014, avand două campanii înscrise câştigătoare.

În campania "1 Decembrie - Brăţara ne uneşte", DERO a susţinut "reînvierea vetrelor meşteşugăreşti adevarate, unde se păstrează proaspete cele mai autentice tradiţii".

"Cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la Marea Unire, DERO a pus deoparte cu drag în pachetele speciale de 9,5kg o brăţară tricoloră, lucrată de mână într-o comunitate dintr-un sat de la Dunăre", se precizează în comunicat. Scopul campaniei a fost să-i încurajeze pe români să-şi exprime mândria naţşională purtând brăţara tricoloră.

Obiectivul campaniei Coccolino de sponsorizare a serialului Suleyman "a fost integrarea, şi nu plasarea brandului în serial, în contextul unor scene cu interioare şi costume bogate în texturi ample", menţionează comunicatul.

Echipa Unilever SCE a fost formată din: Iulia Floricica - SBM Laundry USCE , Oana Sbarlea - JBM Fabric Cleaning USCE, Adelina Marinescu – Laundry USCE Intern, Andra Sima – JBM Fabric Conditioners USCE, Anca Nicoara – JBM Fabric Conditioners USCE. Echipa Mindshare: Lavinia Goia - Account Director, Clara Berindean – Group Account Director, Maria Bucur – Account Director, Andreea Irinca – Media Strategist, Oana Petroff – CEO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici