Carmen Mihaiu este noul manager al Bibliotecii Naţionale a României

Carmen Mihaiu a fost desemnată câştigătoare a concursului de proiecte de management organizat pentru Biblioteca Naţională a României, potrivit unui anunţ publicat pe site-ului Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

807 afișări
Imaginea articolului Carmen Mihaiu este noul manager al Bibliotecii Naţionale a României

Carmen Mihaiu este noul manager al Bibliotecii Naţionale a României

Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minimum 7.

Carmen Mihaiu a obţinut în urma acestui concurs nota 8,18.

Începând din 28 ianuarie, Carmen Mihaiu a fost manager interimar al Bibliotecii Naţionale a României.

Absolventă a Facultăţii de Litere - Universitatea din Bucureşti (1997), Carmen Mihaiu a fost, din anul 2015, şef serviciu interimar al Serviciului Marketing şi Comunicare, în cadrul Bibliotecii Naţionale a României.

Biblioteca Naţională a României are ca misiune identificarea, dezvoltarea, organizarea, conservarea, cercetarea, comunicarea şi punerea în valoare a patrimoniului documentar naţional, precum şi a fondului Românica, ce reuneşte documente apărute în străinătate, referitoare la România şi la poporul român, publicaţii ale autorilor români apărute în străinătate în orice limbă, publicaţii în limba română ale autorilor străini apărute în străinătate. De asemenea, BNR organizează Depozitul Legal, principală sursă documentară în ceea ce priveşte cunoaşterea culturii şi civilizaţiei româneşti, şi asigură accesul liber la colecţiile sale - parte esenţială a memoriei poporului român - atât generaţiei de azi, cât şi celor viitoare, în scop de educare, cercetare, studiu şi informare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici