Cărţi cu ecranizări celebre, în colecţia "Thriller" de la Polirom

"L.A. Confidential" de James Ellroy, un roman care a stat la baza unei ecranizări câştigătoare a două premii Oscar, şi un thriller franţuzesc, "Dolmen" de Nicole Jamet şi Marie-Anne Le Pezennec, se numără printre noile apariţii în colecţia "Thriller" de la Polirom, informează editura.

20 afișări
Imaginea articolului Cărţi cu ecranizări celebre, în colecţia "Thriller" de la Polirom

Cărţi cu ecranizări celebre, în colecţia "Thriller" de la Polirom

"Thriller", cea mai nouă colecţie de traduceri din literatura universală de la Polirom, numără în prezent 14 titluri.

Pe lista celor mai noi apariţii se numără două cărţi ce stau la baza unor ecranizări celebre: "L.A. Confidential" de James Ellroy – roman ecranizat în 1997, cu Kim Basinger, Russell Crowe şi Kevin Spacey în distribuţie - şi "Colecţionarul de oase" de Jeffery Deaver - carte ecranizată de Studiourile Universal, cu Denzel Washington şi Angelina Jolie în rolurile principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici