Câştigătorii concursului "Arte Laguna", într-o expoziţie găzduită de ICR Veneţia

Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia va găzdui, miercuri, gala de premiere a câştigătorilor secţiunii de fotografie a concursului internaţional Arte Laguna, precum şi vernisajul expoziţiei cu lucrările acestora.

53 afișări
Imaginea articolului Câştigătorii concursului "Arte Laguna", într-o expoziţie găzduită de ICR Veneţia

Câştigătorii concursului "Arte Laguna", într-o expoziţie găzduită de ICR Veneţia

Printr-un parteneriat stabilit cu Asociaţia MoCA (Modern Contemporary Art) şi studioul Arte Laguna, Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia a devenit partener şi co-organizator al Concursului internaţional de pictură, sculptură şi artă fotografică Arte Laguna.

La această ediţie au concurat artişti plastici din 11 ţări: Franţa, Germania, Coreea de Sud, România, Georgia, Israel, Olanda, Italia, Spania, Statele Unite şi Elveţia.

Laureaţii ediţiei din acest an expun la Treviso, Mogliano Veneto şi Veneţia.

Astfel, în spaţiile Fundaţiei Benetton din Treviso a avut deja loc inaugurarea colectivei laureaţilor de la secţiunea sculptură.

Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, care îşi are sediul în Noua Galerie a Palatului Correr, va găzdui, miercuri, vernisajul colectivei laureaţilor de la secţiunea fotografie.

Cu acest prilej, criticul de artă şi ziaristul Carlo Sala, preşedintele juriului, va anunţa câştigătorii şi va decerna premii.

Expoziţia de fotografie semnată de laureaţii concursului va fi deschisă publicului până pe 2 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici