Câştigătorii primului Concurs naţional de design de carte, anunţaţi luni, la vernisajul "Cele mai frumoase cărţi din România"

Vernisajul expoziţiei "Cele mai frumoase cărţi din România" va avea loc la UNA Galeria din Bucureşti, luni, când vor fi anunţaţi şi cei trei premianţi ai primului Concurs naţional de design de carte.

213 afișări
Imaginea articolului Câştigătorii primului Concurs naţional de design de carte, anunţaţi luni, la vernisajul "Cele mai frumoase cărţi din România"

Expoziţia "Cele mai frumoase cărţi din România", vernisată luni în Bucureşti (Imagine: www.celemaifrumoasecarti.ro)

Expoziţia de la Bucureşti încheie proiectul "Cele mai frumoase cărţi din România", care a debutat în această toamnă cu primul Concurs naţional de design de carte, urmat de masterclass-ul susţinut de Uta Schneider şi de expoziţia din timpul Târgului de Carte de la Frankfurt, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, luni vor fi anunţaţi cei trei mari câştigători ai premiilor I, II şi III şi câştigătorul premiului de încurajare pentru tineri graficieni.

Cu această ocazie, va fi vernisată şi expoziţia "Cele mai frumoase cărţi din România".

Curatoriată de Matei Câlţia, expoziţia reuneşte cele 32 de titluri finaliste ale primului Concurs naţional de design de carte, alese din aproximativ 250 de înscrieri. Alături de Matei Câlţia, vor mai fi prezente Stela Lie, membră a juriului, Cristina Adam, Ioana Gruenwald şi Oana Boca (Headsome Communication), implicate în organizarea proiectului iniţiat de Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură din Cluj-Napoca.

Expoziţia "Cele mai frumoase cărţi din România" va fi deschisă publicului în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie.

Proiectul "Cele mai frumoase cărţi din România" este realizat cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici