Ce scuze găsesc cei care descarcă ilegal filme şi muzică de pe Internet

Dacă ai descărcat vreodată muzică sau filme de pe Internet, nu eşti singurul. Din ce în ce mai mulţi oameni ascultă muzică, se uită la filme sau descarcă jocuri pentru care nu plătesc, şi le mai pun şi la dispoziţia altora.

148 afișări
Imaginea articolului Ce scuze găsesc cei care descarcă ilegal filme şi muzică de pe Internet

Ce scuze găsesc cei care descarcă ilegal filme şi muzică de pe Internet (Imagine: Mediafax Foto)

Un studiu comandat de Comisia Europeană referitor la atitudinea tinerilor din toată Europa arată că deşi majoritatea sunt conştienţi că acest lucru este ilegal, încearcă să justifice ceea ce fac spunând că toată lumea face la fel- inclusiv părinţii lor.

Studiul prezentat de revista Infocons arată că băieţii au tendinţa să descarce mai mult de pe Internet decât fetele şi se scuză spunând că CD-urile şi DVD-urile sunt prea scumpe, iar cântăreţii şi actorii sunt foarte bine plătiţi şi nu au nevoie de mai mulţi bani.

Citeşte mai multe despre scuzele celor care descarcă ilegal filme şi muzică de pe Internet pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici