Cele mai vizitate site-uri de torrente

Aflate la limita legii, pentru unii legale, pentru alţii ilegale, site-urile de torrente adună din ce în ce mai mulţi utilizatori, milioane de oameni care încarcă şi/sau descarcă filme, muzică, jocuri, softuri sau cărţi. Cu alte cuvinte, cam tot ce poate fi copiat în format electronic.

681 afișări
Imaginea articolului Cele mai vizitate site-uri de torrente

Cele mai vizitate site-uri de torrente (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Copiile pot fi de bună sau uneori de mai proastă calitate, dar una dintre atracţii este că aici se găsesc mereu ultimele lansări muzicale, cinematografice etc. Mai mult, aceste site-uri devin adevarate arhive unde, de exemplu, poţi găsi orice film mai cunoscut din istoria cinematografiei.

Află care sunt cele mai accesate site-uri de torrente pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici