Ceremonie de absolvire online, cu Lady Gaga şi soţii Obama. YouTube pregăteşte un spectacol uriaş pentru promoţia 2020

  • Promoţia 2020 va avea parte de o ceremonie de absolvire aparte
  • Anii terminali nu vor putea celebra evenimentul în mod tradiţional, din cauza pandemiei
  • Pe YouTube va fi transmisă o ceremonie video, la care vor participa Barack şi Michelle Obama, Lady Gaga şi mulţi alţii
372 afișări
Imaginea articolului Ceremonie de absolvire online, cu Lady Gaga şi soţii Obama. YouTube pregăteşte un spectacol uriaş pentru promoţia 2020

Ceremonie de absolvire online, cu Lady Gaga şi soţii Obama

Evenimentul va avea loc în data de 6 iulie, când va fi transmis pe canalul YouTube Originals, iar ceremonia se anunţă plină de surprize şi de celebrităţi. „Dear Class of 2020” / „Dragă promoţie 2020” promite participarea unor nume cunoscute, programul complet urmând să fie publicat pe site-ul Learn@Home după data de 17 mai.

Cel care va inaugura evenimentul este chiar fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, urmat de soţia Michelle Obama, care le va vorbi tinerilor despre importanţa educaţiei şi a programelor universitare pentru construirea unui viitor luminos. Din seria personalităţilor marcante care vor fi prezente la ceremonie face parte şi Malala Yousafzai, cunoscută mai ales pentru eforturile depuse în sprijinul conştientizării şi rezolvării problemelor din sfera educaţiei şi a discriminării femeilor.

Spre deosebire de o ceremonie obişnuită, pe lângă discursuri şi gânduri bune transmise absolvenţilor este pregătit şi un spectacol desprins de pe scena marilor festivaluri de muzică. Partea de divertisment va fi asigurată de artişti internaţionali consacraţi, precum Lady Gaga, trupa BTS, Alicia Keys, Zendaya şi mulţi alţii, care încearcă să compenseze prin spectacolul oferit imposibilitatea unei ceremonii tradiţionale, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici