Clubul Român de Presă a anunţat ultimele nominalizări la Premiile CRP

Clubul Român de Presă a anunţat, vineri, ultimele nominalizări la Premiile Clubului Român de Presă, ediţia a IX-a, premiile urmând să fie acordate în cadrul Galei care va avea loc pe 27 mai, la Circul Globus din Bucureşti.

57 afișări
Imaginea articolului Clubul Român de Presă a anunţat ultimele nominalizări la Premiile CRP

Clubul Român de Presă a anunţat ultimele nominalizări la Premiile CRP (Imagine: Mediafax Foto)

Nominalizările anunţate, vineri, de CRP sunt următoarele:

Jurnalism economic: Magda Munteanu (Business Week), Cosmina Nicolescu (TVR 2);

Jurnalism cultural: Alin Gelmărean şi Enese Vig (TVR Cultural), Doru Ionescu (TVR Cultural), Matei Martin (Dilemateca);

Jurnalism de ştiinţă: Sorina Bota, Raoul Ventel, Barna Borbath, Anna Maria Stroia (Ştii TV), Bogdan Suceavă (Timpul, Revista Familia), Cristina Tilică (TVR 1);

Interviu: Sebastian Crăciun (Radio România Cultural), Matei Martin (Dilema veche, Dilemateca), Claudiu Târziu (Formula AS);

Premiul pentru Campanii de Responsabilitate Socială: Răzvan Vintilescu (Cotidianul), pentru campania "Transplant de organe cu acord prezumat", Romeo Diaconescu, Silviu Calangiu, Robert Berza (Pro TV) şi Claudiu Pândaru (Gândul), pentru campania "Stop Torturării Animalelor", Răzvan Petrişor (TVR1) pentru campania "Poveţe pentru Bătrâneţe".

Acestea completează lista anunţată joi de CRP, cu primele nominalizări.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul "Galei Premiilor CRP", care va avea loc pe 27 mai, la Circul Globus. Gala Premiilor CRP se desfăşoară sub sloganul "spectacol în arena excelenţei" şi va beneficia de momente realizate de artişti ai Circului Globus, în regia Brânduşei Novac.

De asemenea, în cadrul Galei, se vor acorda şi trei Mari Premii: Marele Premiu pentru Jurnalism de Agenţie, Marele Premiu pentru Presă Scrisă şi Marele Premiu pentru Radio.

Valoarea totală a premiilor care se vor acorda ziariştilor este de 90.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici