Comisiile din Senat au dat aviz favorabil pentru Radu Boroianu şi Iulian Tănase la şefia ICR

Comisiile de Cultură şi de Politică Externă din Senat au dat, marţi, aviz favorabil pentru Radu Boroianu şi Iulian Tănase pentru postul de preşedinte al ICR, urmând ca numirea să fie făcută în cursul acestei zile în plenul Senatului.

615 afișări
Imaginea articolului Comisiile din Senat au dat aviz favorabil pentru Radu Boroianu şi Iulian Tănase la şefia ICR

Radu Boroianu şi Iulian Tănase vor fi audiaţi, marţi, în comisii pentru funcţia de preşedinte al ICR (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Propunerea PSD pentru postul de preşedinte al ICR, Radu Boroianu a primit, în unanimitate, aviz favorabil.

Iulian Tănase, propus de PNL, a primit 12 voturi "pentru" şi 4 "împotrivă".

Comisiile vor trimite rezultatul audierilor în plenul Senatului, care urmează să voteze, marţi, viitorul preşedinte al ICR, după ce Lilian Zamfiroiu şi-a prezentat demisia săptămâna trecută.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, anunţase, după şedinţa BP, că pentru funcţia de preşedinte al ICR au fost depuse două candidaturi din partea grupurilor parlamentare ale PSD şi PNL, Radu Boroianu şi Iulian Tănase, care vor fi audiaţi marţi în comisiile de cultură şi de politică externă.

"S-au făcut nominalizările pentru funcţia de preşedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD şi Iulian Tănase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Cei doi vor fi audiaţi, marţi, de comisiile de Cultură şi de Politică Externă din Senat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici