Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe secretarul executiv al PSD Ionuţ Vulpescu - de asemenea consilier al preşedintelui de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu - în funcţia de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român (ICR).

669 afișări
Imaginea articolului Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR

Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ionuţ Vulpescu se desemnează în funcţia de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român", se precizează în articolul unic al deciziei primului-ministru Victor Ponta, publicată în Monitorul Oficial în data de 25 septembrie.

Decizia premierului de desemnare a lui Ionuţ Vulpescu în funcţia de membru în Consiliul de conducere al ICR este contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Ion Moraru.

Ionuţ Vulpescu este secretar executiv al PSD şi un apropiat al preşedintelui de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, fiind consilier al acestuia. În vârstă de 36 de ani, el deţine un doctorat în Filosofie şi un masterat în Doctrină şi Cultură, fiind absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

Ionuţ Vulpescu va candida, totodată, la alegerile parlamentare pentru un post de deputat într-un colegiu din Bucureşti, potrivit unor surse social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici