Controversatul spectacol "Purificare" se va juca în Cehia

Teatrul Naţional din Cluj va participa la festivalurile de la Kolin şi Plzen, Cehia, cu spectacolele "L'oubli"/"Uitarea" de George Banu şi "Purificare" de Sarah Kane, în regia lui Andrei Şerban, informează Institutul Cultural Român din Praga.

3 afișări
Imaginea articolului Controversatul spectacol "Purificare" se va juca în Cehia

Controversatul spectacol "Purificare" se va juca în Cehia

Spectacolul "L'oubli"/"Uitarea", cu o coregrafie de Vava Ştefănescu, pe texte ale criticului şi eseistului George Banu, va participa la cea de-a 12-a ediţie a Festivalului de teatru nonverbal de la Kolin. Reprezentaţia va avea loc pe 9 septembrie, în sala mare a Teatrului Municipal din localitatea cehă.

"Purificare", care a câştigat două premii UNITER anul acesta (debut - Cristian Grosu - şi cea mai bună actriţă în rol principal - Andreea Bibiri), a fost invitat la cea de-a 15-a ediţie Festivalului internaţional Divaldo din Plzeň, unde va fi prezentat pe 11 septembrie. Controversatul "Purificare" este unul dintre spectacolele care au marcat revenirea lui Andrei Şerban ca regizor de teatru în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici