Coregraful Michael Flatley de la Riverdance are un cancer „agresiv”

Dansatorul şi coregraful american Michael Flatley, celebru pentru producţia irlandeză Riverdance, a fost operat de o "formă agresivă de cancer", anunţă BBC

881 afișări
Imaginea articolului Coregraful Michael Flatley de la Riverdance are un cancer „agresiv”

Coregraful Michael Flatley de la Riverdance are un cancer „agresiv”

O postare pe pagina sa de Instagram a precizat că se află "în grija unei echipe excelente de medici", adăugând că nu vor fi făcute alte comentarii.

Succesul său la Eurovision din 1994, unde a reunit dansatori irlandezi pe muzica lui Bill Whelan, a dus la apariţia unui spectacol de lungă durată, care a avut premiera la Point Theatre din Dublin în anul următor.

Site-ul Riverdance 25th anniversary sugerează că, de la debutul său, peste trei miliarde de oameni din întreaga lume au văzut spectacolul la televizor.

Flatley, născut într-o familie irlandezo-americană din Chicago, a mai creat, produs şi regizat producţii precum Feet Of Flames şi Celtic Tiger.

Anterior, el a fost diagnosticat cu cancer de piele la nivelul feţei, pentru care a fost tratat în 2003.

De asemenea, a regizat şi a jucat în filmul thriller de spionaj Blackbird, care nu a primit prea multe recenzii pozitive.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Eric Roberts, Patrick Bergin şi Ian Beattie, Flatley joacă rolul fostului agent MI6 Victor Blackley, care se întoarce în lumea spionajului, după ce a lăsat-o în urmă.

Anul trecut, Flatley a lansat şi un turneu Lord Of The Dance, care a contribuit la strângerea de fonduri pentru efortul din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
flatley,
boală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici