Cosmin Cernat: Valeriu Lazarov a schimbat percepţia faţă de divertisment în perioada postdecembristă

Prezentatorul TV Cosmin Cernat a declarat, pentru MEDIAFAX, că Valeriu Lazarov a schimbat percepţia faţă de divertismentul TV în perioada postdecembristă, creând, pe lângă prezentatori de televiziune, şi o serie de producători şi scenarişti de valoare.

218 afișări
Imaginea articolului Cosmin Cernat: Valeriu Lazarov a schimbat percepţia faţă de divertisment în perioada postdecembristă

Cosmin Cernat: Valeriu Lazarov a schimbat percepţia faţă de divertisment în perioada postdecembristă (Imagine: Mircea Roşca/MediafaxFoto)

Producătorul de televiziune român Valeriu Lazarov a murit marţi dimineaţă

"În materie de divertisment, se poate spune ca aş fi fost aproape zero fără Valeriu. La început a fost, ca pentru mulţi, «domnul Valeriu Lazarov», dar ulterior, datorită felului său de a fi, foarte prietenos, foarte cald, ne-am apropiat foarte mult şi a devenit «Valeriu». Va rămâne tot timpul persoana cu care mă amuzam teribil, atât pe teme profesionale, cât şi pe teme personale. Deşi împlinise 70 de ani, era un copil, în sensul bun al cuvântului", a declarat Cosmin Cernat, care a lucrat alături de Lazarov la emisiunea "Ploaia de stele".

De asemenea, prezentatorul TV a mai spus că Valeriu Lazarov a creat o serie de formate de televiziune care au schimbat percepţia faţă de divertisment.

"Era un om care a căutat perfecţiunea tot timpul, care a pus mare preţ pe detalii (...). Eu cred că, lăsând la o parte ce a făcut înainte de '89, când pe piaţă era doar TVR, el a schimbat percepţia faţă de divertisment în perioada postdecembristă. Este omul care a adus unele din cele mai tari formate de televiziune din România - «Surprize, surprize», «Din dragoste», «Iartă-mă», «Ploaia de stele» - emisiuni despre care se vorbeşte şi acum. În momentul în care despre aceste emisiuni se vorbeşte la mult timp după, realmente înseamnă că a schimbat ceva. Şi, mai mult decât atât, lăsând la o parte prezentatorii, el a creat o serie de producători de valoare, dar şi o serie de scenarişti de televiziune nemaipomeniţii, ceea ce e foarte greu", a conchis Cosmin Cernat.

Producătorul de televiziune român Valeriu Lazarov a murit marţi dimineaţă, la Madrid, la vârsta de 73 de ani, din cauze naturale, potrivit informaţiilor oferite de fiul acestuia, Valerio, citat de publico.es. Trupul neînsufleţit al producătorului de televiziune va fi transportat marţi la un serviciu de pompe funebre din localitatea madrilenă Tres Cantos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici