Cristian Brancu, directorul revistei VIP, a părăsit publicaţia

Cristian Brancu, directorul revistei VIP, a declarat pentru MEDIAFAX că a părăsit această funcţie, înfiinţând, împreună cu Camelia Voiculescu, o nouă societate de presă.

2414 afișări
Imaginea articolului Cristian Brancu, directorul revistei VIP, a părăsit publicaţia

Cristian Brancu, directorul revistei VIP, a părăsit publicaţia

"După mai multă vreme petrecută alături de revistă, am ajuns la concluzia că trebuie să îmi fac propria afacere. După 15 ani, am decis, împreună cu Camelia Voiculescu, să facem o nouă companie", a declarat Brancu.

De asemenea, acesta a precizat că noua companie se va ocupa cu editarea de reviste, prima dintre acestea urmând să fie lansată în această primăvară.

Brancu a mai spus că, în ceea ce priveşte revista VIP, colegii de redacţie se vor ocupa de aceasta, în continuare.

Revista VIP este editată de către Grup Management şi a fost înfiinţată în octombrie 1992.

Prima echipă care a făcut revista îl avea în frunte pe Radu G. Ţeposu. De la al cincilea număr, a fost ales director George Stanca, omul care a condus revista mai bine de trei ani, potrivit site-ului publicaţiei.

În mai 1996, George Stanca s-a despărţit de VIP, iar revista a fost preluată din nou de Radu G. Ţeposu şi de Cristian Brancu.

În noiembrie 1999, Radu G. Ţeposu a murit într-un accident de maşină. Revista a fost dusă mai departe de directorul editorial Cristian Brancu şi echipa redacţională.

Cristian Brancu s-a născut pe 9 martie 1973, la Bucureşti. Prezintă, la Antena 2, emisiunea "Agentul VIP" şi are o emisiune la postul de radio Europa FM, "Vedete fără secrete".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici