Cristian Dimitriu este noul director general al agenţiei de presă MEDIAFAX

Cristian Dimitriu, redactor-şef al agenţiei de presă MEDIAFAX, este, începând de luni, 5 noiembrie, noul director general al companiei.

21 afișări
Imaginea articolului Cristian Dimitriu este noul director general al agenţiei de presă MEDIAFAX

Cristian Dimitriu este noul director general al Agenţiei de presă MEDIAFAX

Cristina Vulpe, care a deţinut această funcţie în ultimii doi ani şi jumătate, se va ocupa de un nou proiect în cadrul grupului MediaPro.

În funcţia de director general al MEDIAFAX, Cristina Vulpe a restructurat business-ul companiei, conducând echipa care a lansat cu succes proiecte inovatoare pe piaţa media din România: www.mediafax.ro – primul site multimedia al unei agenţii de presă, adresat consumatorului final – şi www.mediafax.biz – primul website de ştiri şi informaţie de business în timp real din România. În iulie 2007, MEDIAFAX a adoptat o nouă identitate vizuală, pentru a exprima orientarea companiei către new media.

De asemenea, în anul 2006, MEDIAFAX a devenit prima instituţie de presă din România care a primit certificatul de conformitate cu standardul internaţional ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii în furnizarea de servicii de informaţii pentru mass-media şi companii, reconfirmat anul acesta.

Cristina Vulpe face parte din echipa MEDIAFAX din anul 1998, fiind, pe rând, reporter, şef al Departamentului Life, redactor-şef al publicaţiei Media&Advertising, director de marketing şi, din 2005, director general.

Cristian Dimitriu lucrează în MEDIAFAX din 1994, fiind, pe rând, reporter, şef al Departamentului Politic, redactor-şef adjunct şi, din decembrie 2004, redactor-şef al agenţiei.

"Vreau ca din această postură, împreună cu echipa pe care am condus-o ca redactor-şef, precum şi cu managementul companiei, să dezvoltăm noi proiecte, să le consolidăm pe cele existente, ţinând cont de standardele pe care MEDIAFAX le-a impus din postura de lider pe piaţa informaţiei din România", a spus Cristian Dimitriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici